Feesten
Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of een promotie?
Eva's Service Bureau ziet elk feest, groot of klein, als een unieke gebeurtenis. Het plannen en organiseren vraagt daarom om een unieke werkwijze en doordachte aanpak. Wij leveren een feestinvulling op maat met als resultaat een uniek, bijzonder, creatief, exclusief, onvergetelijk en spraakmakend feest.
Surinamers houden heel erg van feesten. De gezelligste feesten zijn de familiefeesten. Deze feesten zijn altijd hart- en maagverwarmend. De hele avond worden er etenswaren in de oven gestoken en er weer uitgehaald en geen convenience food maar alles zelf klaargemaakt.

// Lees meer >

De examens zijn eindelijk achter de rug. Je hebt er hard voor geleerd en nu is het eindelijk zover: je afstudeerfeest organiseren en een knallend diplomafeestje geven. Het zijn bijzondere gebeurtenissen waar je hard voor geknokt hebt. De felicitatie voor het behalen van je examen wil je van je familie en vrienden ontvangen. Eva's Service Bureau helpt je graag en bied je een voorstel op maat aan!

// Vraag een offerte aan >

Feest! Abraham/Sarah gezien, een gouden jubileum of al 10 jaar bij de zaak? Tijd om een jubileum te vieren en een feest te organiseren! Een hele klus, want maak het iedereen maar eens naar de zin. Je zit met de handen in het haar? Eva's Service Bureau helpt je graag en bied je een voorstel op maat aan!

// Vraag een offerte aan >