Het fenomeen komt overgewaaid uit Amerika. Zestienjarige geven er een feestje met veel glitter en glamour. Er worden dure kleren gekocht, dure cadeaus en men komt op het feestje aan in een limo. Zo extreem moet het niet allemaal, maar steeds meer zestienjarigen willen een leuk feestje geven, hun eerste echte party. Eva's Service Bureau maakt jouw Sweet 16 tot een exclusieve belevenis waar de jarige en zijn of haar vrienden nog lang over zullen praten!

// Vraag een offerte aan >

Is je verjaardag bijna in zicht en wil je dit op een leuke en gezellige manier vieren? Een klein of een groot feest in gedachten voor je vrienden, familie en kennissen? Eva's Service Bureau bedenkt een creatief concept om jouw verjaardag onvergetelijk te maken!

// Vraag een offerte aan >

Zijn jullie pas verloofd? Gefeliciteerd! Reden voor een feestje! Werd een verloving tot voor kort vaak gezien als ouderwets, tegenwoordig is het weer een trend om een hip verlovingsfeest te geven. Voor de organisatie van een spetterend engagement party zijn jullie bij Eva's Service Bureau terecht!

// Vraag een offerte aan >

Een vrijgezellenfeest organiseren is natuurlijk niet iets wat je zo maar even doet. Er komt een hoop bij kijken en zoals met alles geldt ook hier: een goed begin is het halve werk. Voor iedereen die niet goed weet waar nu te beginnen is Eva's Service Bureau jouw steun en toeverlaat op weg naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest samen met je vrienden en vriendinnen!

// Vraag een offerte aan >