De organisatie van je klantendag of leveranciersevenement vakkundig verzorgd op inspirerende locaties is bij Eva's Service Bureau in goede handen. Klantbehoud levert je als ondernemer meer op dan de voortdurende zoektocht naar nieuwe klanten. In een ontspannen, ongedwongen sfeer verstevig je de band met je klanten. Het resultaat: meer business!

// Vraag een offerte aan >

Inspireren, informeren en verbinden kan worden bewerkstelligd door als bedrijf of organisatie een zakenborrel te organiseren. Het nuttige met het aangename verenigen door je doelgroep on- en offline inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Eva's Service Bureau helpt je een originele zakenborrel te organiseren waar de bezoekers nog lang over na zullen praten!

// Vraag een offerte aan >

Niets is zo belangrijk als de binding met klanten, relaties, eindgebruikers en medewerkers. Een productpresentatie of productintroductie is een uitstekend evenement waarmee je je nieuw product of dienst op een juiste manier onder hun aandacht kunt brengen. Live communicatie, eventmarketing en beleving spelen bij een productpresentatie of -introductie een belangrijke rol. Eva's Service Bureau begeleidt bij het organiseren van productpresentaties het gehele proces. Van conceptontwikkeling tot uitvoering. Je productpresentatie moet een beleving zijn waar je gasten daadwerkelijk jouw product of dienst omarmen.

// Vraag een offerte aan >