Het laten opdragen van je kindje is een bijzondere gebeurtenis. Je kan Eva's Service Bureau inhuren om de organisatie van het feest uit handen te nemen. Betreft het een kleine baby die opgedragen wordt of is je kindje al wat ouder? Wij bieden je graag een feestje op maat aan.

// Vraag een offerte aan >

Veel ouders zien ertegen op om een verjaardagsfeestje te organiseren. Welke spelletjes moeten we spelen? Wat wordt het thema van het kinderfeestje? Wat wordt de traktatie en hoe hou ik alle kinderen in de gaten? Dit zijn veel vragen waar ouders mee zitten als ze een kinderpartijtje willen organiseren. Eva's Service Bureau springt hierop in door een groot scala aan kinderfeestjes aan te bieden waarbij de stress van de ouders wordt weggenomen!

// Vraag een offerte aan >

Een communiefeest of lentefeest organiseren is een hele opgave. Ook al is het nog weken of zelfs maanden ver, de grote dag komt er sneller dan je denkt. Het is vaak een hectische periode. Wil je jouw communicant ook een onvergetelijk feest bezorgen? Neem dan snel contact op met Eva's Service Bureau jouw onmisbare gids die je stap voor stap begeleidt en ontzorgt door het communiefeestje tot in de laatste puntjes te verzorgen.

// Vraag een offerte aan >