Wil je een receptie organiseren ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis zoals een jubileum, afscheid of bijeenkomst? Eva's Service Bureau denkt bij het organiseren van een receptie graag met je mee, levert ideeën en adviseert.

// Vraag een offerte aan >

Teambuilding is een belangrijk element in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Teambuilding werkt en is niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld. Een bedrijf staat voor heel wat uitdagingen en heeft er dus alle baat bij dat de werknemers geëngageerd zijn en het gevoel hebben dat ze erbij horen. Tijdens een teambuilding (letterlijk 'het bouwen van een team') krijgen de medewerkers de kans om elkaar beter te leren kennen en samen over zaken na te denken. Dit alles weliswaar in een andere context dan de werkvloer. De teambuilding workshops van Eva's Service Bureau zijn professioneel en betrouwbaar.

// Vraag een offerte aan >

Het is ook mogelijk om een bepaald thema als rode draad door het feestprogramma te laten lopen. Misschien aan de hand van een doelstelling die vanuit het bedrijf is gegeven of bijvoorbeeld het afscheid nemen van collega’s wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, de fusie of een thema dat je zelf hebt bedacht. Wat de rode draad ook is, de originele en en bijzondere ideeën van Eva's Service Bureau sluiten naadloos aan bij het feestelijk karakter.

// Vraag een offerte aan >