Een jubileum vier je niet elke dag. Of het nu gaat om een jubileum van je bedrijf, of om een persoonlijke mijlpaal. En dus wil je graag stevig uitpakken met een jubileumfeest. Zodat de aanwezigen tot aan het volgende feest praten over hoe geweldig het wel niet was. Wat je wilt, hangt uiteraard sterk af van het beschikbare budget. Dankzij ons enorme partnernetwerk, zijn we in staat om bij elk budget het optimale jubileumfeest te verzorgen.

// Vraag een offerte aan >

Maak mensen enthousiast over jouw bedrijf of organisatie en waar je mee bezig bent. Een open dag geeft de bezoekers de mogelijkheid op een eenvoudige manier kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie. De ervaring leert dat veel mensen komen kijken uit nieuwsgierigheid. Anderen willen zich oriënteren op een baan. Op deze wijze kunnen ze laagdrempelig kennismaken met je werkzaamheden. De professionals van Eva's Service Bureau zorgen voor een geslaagde open dag van jouw bedrijf of organisatie.

// Vraag een offerte aan >

Met je personeel even weg uit de hectiek van alle dag om samen de banden aan te halen en te versterken tijdens een weekendje weg met jouw bedrijf of organisatie. Om op ongedwongen wijze met elkaar kennis maken na een fusie of overname. Om je medewerkers te belonen voor hun bijzondere inzet. Of aandacht voor een belangrijke training en door een bedrijfsweekend te organiseren de medewerkers extra te motiveren

// Vraag een offerte aan >