Een nieuw begin

It starts here

je voorgenomen bruiloft bij Eva's Service Bureau

Bruiloft

Heel hartelijk gefeliciteerd met je voorgenomen bruiloft. Eva's Service Bureau wil deze dag voor jou maken tot een onvergetelijke, stressvrij en tot in de puntjes verzorgd.

Eva's Service Bureau beseft, dat elke bruiloft uniek is en biedt toekomstige echtparen en hun familie de mogelijkheid zich geheel ontspannen te kunnen voorbereiden naar de bruiloft toe. Wij nemen het gehele planningsproces uit handen en werken het uit tot een persoonlijk en succesvol bruiloft. Weet je niet hoe en waar te beginnen of heb je reeds nagedacht over het bruidsboeket, thema-kleur of anders. Onze unieke arrangementen helpen je bepalen welke diensten het beste bij je passen.

Onze diensten op een rij

Toekomstige bruidsparen kunnen bij ons uit de volgende diensten:

Adviesgesprek

Heb je vragen over een bepaald onderdeel van je bruiloft waar je zelfs geen antwoord op weet?
Wij staan garant voor professioneel doch eerlijk advies met betrekking tot jouw bruiloft.

A tot Z Weddingplanning

Van "Wil je met me trouwen?" tot "Já... ik beloof!"
Wij zijn vanaf het begin tot het einde betrokken bij de organisatie van jouw bruiloft. Wij zorgen ervoor dat elk detail geregeld is.

Deelplanner

Als toekomstig bruidspaar kan je ervoor kiezen om ons in te huren voor de organisatie van een of meerdere onderdelen van je bruiloft, zoals het zoeken naar unieke leveranciers, het opstellen van het draaiboek etc.

Dagcoördinatie

Huur je ons in als ceremoniemeester dan nemen wij kort vóór de bruiloft, aan de hand van een draaiboek, de details van de bruiloft door en zorgen voor een vlekkeloos verloop. Wij zijn tevens de tussenpersoon tussen jou en je gasten.