Meeting & Congres
Of het nu een kleinschalige managementvergadering, een bedrijfstraining voor het personeel of een grootschalig congres voor een beroepsgroep betreft, Eva's Service Bureau verzorgt jouw meeting of congres van begin tot eind.

Locatie, faciliteiten, technische ondersteuning, catering, sprekers... alle aspecten worden grondig met je doorgenomen en waar nodig aangepast aan je wensen. Op elk moment ben je op de hoogte van de voortgang en tijdens de uitvoering van het evenement staan we in direct contact met jou zodat we ter plekke bij kunnen sturen.

De organisatie van een meerdaagse studiebijeenkomst waar een centraal thema door verschillende gezaghebbende sprekers wordt behandeld inclusief postersessies en parallelprogramma’s is bij Eva's Service Bureau in goede handen. Wij kunnen het complete congresmanagement voor onze rekening nemen. Congressen organiseren is ons vak en dit doen wij al jaren met veel plezier!

// Vraag een offerte aan >

Jouw kick-off meeting is de start van een nieuw project, strategie, visie of bedrijf teneinde je gasten te inspireren en te motiveren. Een goede start is het halve werk. Zorg dat je kick-off meeting geen valse start wordt en laat deze georganiseerd worden door een professioneel evenementenbureau zoals Eva's Service Bureau.

// Vraag een offerte aan >

Een seminar of congres is voor jouw organisatie van groot belang en een fantastische manier om nieuwe kennis te vergaren. Je wil dat die kennis duidelijk overkomt, op een inspirerende manier wordt overgedragen en dat bezoekers zich op hun gemak voelen. Eva's Service Bureau combineert inhoudelijke kennis van het organiseren van seminars met een vlekkeloze logistieke uitvoering.

// Vraag een offerte aan >