Hostess Service

Hostessen van Eva's Service Bureau: het verschil!

Hostessen vormen vaak de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Zij zorgen voor de benodigde aantrekkingskracht en stralen professionalisme uit. Hostessen kunnen een belangrijke pion zijn in je marketingstrategie. Klanten en prospects waarderen dit als zij ontvangen worden door zulke hostessen. Zij vertegenwoordigen jou op een professionele en enthousiaste manier: zij zijn het visitekaartje van jouw bedrijf.

Eva's Service Bureau heeft bijzonder veel expertise en ervaring ontwikkeld op het gebied van hospitality tijdens congressen, vergaderingen, presentaties, (bedrijfs)feesten en tal van andere gelegenheden. Of het nu gaat om de persoonlijke begeleiding van internationale en nationale gasten, het verzorgen van een volledig getrainde 'bemanning' van beursstands of tijdens (bedrijfs)evenementen: Eva's Service Bureau heeft er ervaring mee.

Eigen personeel inzetten of hostessen inhuren?

Je kan natuurlijk je eigen personeel medewerkers inzetten voor het uitvoeren van de taken die onze hostessen doorgaans tijdens een evenement uitvoeren.
Maar je kan ook gebruikmaken van de hostessen van Eva's Service Bureau. Zij kunnen je geweldig assisteren, werk uit handen nemen en werken indien nodig van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De hostessen zijn flexibel in te huren voor verschillende opdrachten, ervaren en breed inzetbaar.

Naast een goede uitstraling, goede beheersing van het Nederlands en Engels, klantvriendelijk en pro-actief, leggen zij makkelijk contact. Eva's Service Bureau hanteert strenge criteria bij het selecteren van haar team van hostessen.

Onze hostess diensten


  • Je wil met een feest je gasten in de watten leggen, een bepaalde indruk maken, een visie weergeven en een sfeer overbrengen. Een professionele en warme ontvangst en begeleiding van je gasten is dan een must. De tone of voice, de link tussen thema aankleding en styling en de routing bespreken we graag uitgebreid vooraf.

    De hostessen van Eva's Service Bureau nemen werk en druk uit handen. Wij zorgen door de gesprekken vooraf voor een uitgebreide briefing en waar nodig een teamleider om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Met een uitgebalanceerd team van ervaren hostessen ben je gegarandeerd van naadloze invulling.

  • Goed personeel op beurzen of evenementen is een belangrijke toevoeging voor je bedrijf. Op een opvallende manier aanwezig zijn, is vaak erg kostbaar. Tijdens de meeste beurzen of evenementen wordt de nodige aandacht besteedt en investeringen gedaan aan de aankleding en stand. Het succes valt of staat echter bijna altijd met de kwaliteit (of juist de afwezigheid hiervan) van het personeel dat wordt ingezet. Deze hosts en hostesses creëren rust in de drukte en dragen zorg voor een soepel lopende beursregistratie aan de balies. Het vinden van een passende wijze van communicatie tijdens de ontvangst is hierbij essentieel. Een vriendelijk en open houding zorgt voor het eerste goede gevoel, de accuratesse en kennis van het proces zorgen voor een vlot en prettig vervolg van de registratie. Je gasten gaan met een positief gevoel naar binnen. Eva's Service Bureau beslist in overleg met jou welk profiel hostess (qua leeftijd, sexe, uitstraling en vaardigheden) voor welke werkzaamheden zal worden ingezet. Onze hostessen weten wat werken op een meerdaagse beurs of evenement inhoudt en zullen voor aanvang van de beurs of evenement goed worden getraind op de verschillende situaties die in de praktijk kunnen voorkomen.


  • De receptie is het levende visitekaartje van je organisatie. Op die plek wil je professionals die zowel aan de balie als telefonisch een prachtige eerste indruk achter laten. Bij tijdelijke onderbezetting door ziekte, zwangerschap of vakantie kan het voorkomen dat je extra capaciteit nodig heeft. De hostessen van Eva's Service Bureau kunnen parttime worden ingezet.
    De hostessen van Eva's Service Bureau worden uitgebreid gescreend en getraind alvorens ze worden ingepland. We bekijken de uitstraling, communicatieve skills, specifieke ervaring en motivatie per opdracht zodat we een uitstekende match kunnen verzorgen tussen de kandidaat en de toekomstige collega’s en organisatie. Juist daar valt veel meerwaarde te halen in de selectie.  • Energie! Dat is wat je nodig hebt op een beurs. Pro-actieve hostessen die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven en samen zorgen voor ‘rumour arond the brand’. Naar een beurs ga je tenslotte voor de beleving.
    Onze hostessen worden uitgebreid getraind en gebriefd op het genereren van aandacht op beurzen en evenementen. Bij de entree, in de gangpaden of vlak voor de stand. Pro-actief benaderen de hostessen je doelgroep. Ze verwijzen de bezoekers door naar je accountmanagers of zorgen voor een hapje en een drankje op de stand zelf. Uw focus ligt tenslotte op de verkoop van uw product of dienst.

Op zoek naar hostesswerk?

Ben jij representatief, heb je ervaring en staat gastvrijheid je op het lijf geschreven? Kijk dan snel bij onze openstaande vacatures.

Contact

Meer weten over de Hostess Service van Eva's Service Bureau?
Wij zijn u graag van dienst op +31 (0)639 050 985 / +597 (0)7584 942 of via info@eva-servicebureau.com