Overige
Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of een promotie?
Eva's Service Bureau ziet elk feest, groot of klein, als een unieke gebeurtenis. Het plannen en organiseren vraagt daarom om een unieke werkwijze en doordachte aanpak. Wij leveren een feestinvulling op maat met als resultaat een uniek, bijzonder, creatief, exclusief, onvergetelijk en spraakmakend feest.

Je wilt een feestje geven voor vrienden en/of familie en wil er iets speciaals van maken. Organiseer eens een cocktailparty. Cocktails en de cocktailparty zijn erg populair en een leuke vorm van entertainment. Wijn en bier zijn nog steeds onomstreden nummer 1 en 2 op feestjes, maar cocktails zorgen voor een aangename afwisseling en zijn een feestelijke sfeermaker. Zeker bij lekker weer en een lekker muziekje. Maar wat moet je allemaal uit de kast halen hiervoor? Je kan het natuurlijk simpel houden, maar je kan er ook een echt feestje van maken. Eva's Service Bureau bied je graag een feestje op maat aan.

// Vraag een offerte aan >

Voor een familiefeest, familieweekend of familiedagen ben je bij Eva's Service Bureau aan het juiste adres! Iedereen wil wat anders, de een wil een sportief familiedag de ander een cultureel familiedag. Eva's Service Bureau denkt samen met je mee en maakt graag een voorstel op maat.

// Vraag een offerte aan >