Een herdenking moet qua vorm, locatie, inhoud en representativiteit een afspiegeling zijn van de omvang en betekenis van een persoonlijk geleden verlies of een bijzondere gebeurtenis. De professionals van Eva Wedding & Event kunnen jou met raad en daad bijstaan bij de organisatie en ontwikkeling van herdenkingsbijeenkomsten.

// Vraag een offerte aan >

High tea is een heerlijke manier om met vrienden te genieten van thee en lekkere high tea hapjes. Er zijn veel alternatieven om een originele high tea te organiseren. Afhankelijk van of je smaak meer traditioneel of alternatief is, zul je vast een duidelijke voorkeur hebben. Eva's Service Bureau denkt samen met je mee en maakt graag een voorstel op maat.

// Vraag een offerte aan >

De high wine is de nieuwe hartige variant van de high tea. Ben je alles behalve een zoetekauw maar heb je een zwak voor een goed glas wijn en alles wat hartig is? Dan is de high wine iets voor jou! Onder het genot van verschillende luxe amuses en fingerfood worden er verschillende wijnen geproefd. Het is dus een beetje combinatie van een wijnproeverij en een high tea. Eva's Service Bureau bied je graag een high wine op maat aan.

// Vraag een offerte aan >