Dynamische evenementen

Bedrijven

Deel uitmakend van het bedrijfsleven begrijpt Eva's Service Bureau de noodzaak van het creƫren van dynamische evenementen.

De planning en organisatie van internationale en nationale conferenties, vergaderingen, fundraisingactiviteiten, bedrijfsfeestjes of -uitjes, recepties e.a. ten behoeve van bedrijven, liefdadigheidsinstellingen of organisaties zonder winst oogmerk maken daarom deel uit van de dienstverlening van Eva's Service Bureau.

Dienstverlening

Complete dienstverlening


Dit houdt in van overleg tot on-site uitvoering. Eva's Service Bureau kan de planning en organisatie van elk evenement realiseren. Door nauw met je samen te werken, worden de doelstellingen bereikt.

Gedeeltelijke dienstverlening


Dankzij onze gedeeltelijke dienstverlening kan je een externe planner inhuren die kan inspelen op jouw wensen. Onze diensten verlenen wij op maat, op basis van de onderdelen waar je hulp behoeft.

Adviezen / Consult


Eva's Service Bureau adviseert als externe partij ook op specifieke gebieden. Wij bieden concepten voor evenementen, strategieƫn voor het gebruiken van evenementen voor bestaande marketing campagnes e.a.

Event Marketing


Eva's Service Bureau werkt samen met je om campagnes te verbeteren of om toe te voegen aan je marketing & PR mix teneinde het budget voor jouw evenement optimaal te benutten.