Relatie Evenement
Je hebt een goede band met je zakenrelaties en vindt het heel wat waard om die band te onderhouden. Wil je je relaties bedanken of wil je hen nog beter leren kennen? Wil je de opgebouwde band verder verdiepen?
Investeren in je relaties is belangrijk en een relatie-evenement is de manier om dat te benadrukken. Voor de invulling van een relatie-evenement is jouw doelstelling ons uitgangspunt. Kortom een relatie-evenement met gevoel voor sfeer, emotie en beleving passend bij jou als opdrachtgever en passend bij je gastengroep.

Voor de organisatie van feestelijke, professionele en stijlvolle openingen van (nieuwe) bedrijfspanden ben je bij Eva's Service Bureau terecht. Wij zorgen ervoor dat de (her)opening van je bedrijfspand uniek, origineel en gevarieerd is en tot in de kleinste details geregeld is. Van origineel concept tot een perfecte uitvoering op de dag zelf.
// Vraag een offerte aan >

Een jubileum vier je niet elke dag. Of het nu gaat om een jubileum van je bedrijf, of om een persoonlijke mijlpaal. En dus wil je graag stevig uitpakken met een jubileumfeest. Zodat de aanwezigen tot aan het volgende feest praten over hoe geweldig het wel niet was. Wat je wilt, hangt uiteraard sterk af van het beschikbare budget. Dankzij ons enorme partnernetwerk, zijn we in staat om bij elk budget het optimale jubileumfeest te verzorgen.

// Vraag een offerte aan >