Kinderen
Is de baby opkomst of je kind binnenkort jarig, wordt hij of zij gedoopt of opgedragen en wil je hem of haar een onvergetelijke dag bezorgen? Organiseer de gebeurtenis rondom je kind dan via Eva's Service Bureau! Wij nemen alle zorg uit handen en bezorgen je kind een dag om nooit te vergeten.
Babyshower pakketten

Basis
Uitgebreid
Luxe

Babyshower Thema's

Nijntje
Tweeling
Safari

Babyshower

Sinds een paar jaar is het organiseren van een babyshower helemaal hip. Wil je een babyshower organiseren voor een familielid of vriendin, dan kan Eva's Service Bureau je helpen bij het organiseren van een geweldige babyshower die past bij de persoonlijke stijl van je familielid of vriendin.

Lees meer..

Een kraamfeest of babyborrel is bedoeld om in één keer al het bezoek te ontvangen dat naar de baby wil komen kijken. Natuurlijk zijn opa, oma en ooms en tantes eerder welkom, maar hoe ga je om met familie, buren, vrienden, collega’s etc. Je kan wekenlang iedere dag bezoek krijgen, maar je kan ook ervoor kiezen om voor deze personen een kraamfeest te geven. Wil je een kraamfeest organiseren voor je kersverse baby neem dan contact op met Eva's Service Bureau.

// Vraag een offerte aan >

Het laten dopen van je kindje is een bijzondere gebeurtenis. Je kan Eva's Service Bureau inhuren om de organisatie van het feest uit handen te nemen. Betreft het een kleine baby die gedoopt is of is je kindje al wat ouder? Wij bieden je graag een feestje op maat aan.

// Vraag een offerte aan >