Symposia blijven, ondanks de moderne communicatiemiddelen, een belangrijke informatie- én inspiratiebron. Het bij elkaar brengen van mensen rondom een thema en met elkaar een dialoog aangaan heeft een unieke waarde die, wat ons betreft, ver uit kan stijgen boven andere communicatiemiddelen. Bij Eva's Service Bureau ben je aan het juiste adres. Wij combineren inhoudelijke kennis van het organiseren van symposia met een vlekkeloze logistieke uitvoering.

// Vraag een offerte aan >

Een succesvolle vergadering organiseren is vandaag de dag meer dan elkaar ontmoeten en het uitwisselen van kennis. Het is een meeting experience! Eva's Service Bureau maakt van jouw vergadering een succes.

// Vraag een offerte aan >

Workshops zijn een uitstekende en leuke manier om mensen nieuwe vaardigheden te leren of om hen te helpen leren van nieuwe taken. Om doeltreffend te zijn, moeten workshops zorgvuldig worden gepland en ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het onderwerp de lading dekt en wordt versterkt op een manier die het mogelijk maakt voor de deelnemers om het geleerde in de praktijk te gebruiken. Wanneer je de workshop op de juiste manier aanvliegt, zal dat zeker een positieve bijdrage hebben op de beleving en het effect van de workshop. Voor het organiseren van een workshop ben je bij Eva's Service Bureau aan het juiste adres.

// Vraag een offerte aan >