Trainingen & Workshops

Wedding & Evenementen Planner

Eva's Service Bureau zal op kort termijn in samenwerking met Eva's Wedding & Event Planners Academy speciaal voor personen die interesse hebben om het beroep van weddingplanner of evenementen organisator te gaan beoefenen cursussen verzorgen. Personen die reeds operationeel zijn als wedding of evenementen planner zijn deze cursussen ook aan te bevelen.

Wedding & event training & workshop
 • bgEventmanagement
 • etiquette via eva wedding en event plannerProfessional Weddingplanner
EVENTMANAGEMENT BUSINESS COURSE

Het doel van de cursus ‘Eventmanagement’ is om u kennis en vaardigheden bij te brengen die u als eventmanager nodig heeft om uw beroep uit te oefenen. Tijdens de cursus leert u planmatig via draaiboeken en de juiste communicatie alles tot in de puntjes te regelen, creatieve, inspirerende concepten voor uw event te bedenken en hoe u beter kunt functioneren als event professional. De cursus is praktijkgericht.

In samenwerking met Eva's Wedding & Event Planners Academy biedt Eva's Service Bureau op kort termijn de cursus Eventmanagement aan.

Cursus-inhoud
De cursus verbindt theorie en praktijk. Naast de leerstof maken vier themabijeenkomsten onderdeel uit van de cursus. Daarnaast maak je praktijkgerichte opdrachten die betrekking hebben op de evenementenbranche. Dat kan het verrichten van marktonderzoek zijn, het opstellen van een salesplan of een evenementenverslag.
De cursus ‘Eventmanagement’ bestaat uit de volgende modules:


- Eventmanagement.
- Projectmanagement.
- Beleid, strategie en marketing van events.
- Sponsoring.
- Marketing, PR en sales.
- Ondernemingsvaardigheden en financiën.
Lesmateriaal
Alle lesmateriaal is bij de studie inbegrepen.
Cursusrooster
De cursus Eventmanagement gaat in maart 2019 van start. De cursus duurt zes (6) maanden en bestaat uit:
- 21 studiedagen van elk 3 uur (max. 4 studiedagen per maand, totaal 63 uren);
Vooropleiding
Om de cursus te volgen heeft u geen vooropleiding nodig. Wel wordt er van u verwacht dat u creatief en stressbestendig bent, gevoel voor stijl, oog hebt voor details, organisatorisch sterk bent en beschikt over een servicegerichte en proactieve houding.
Certificaat
Om in aanmerking te komen voor het certificaat, wordt u geacht actief deel te nemen aan alle studiedagen, praktijkopdrachten en de tentamens met een voldoende (minimaal 5,5) af te sluiten.
Einddoel
Na afloop van de cursus ‘Eventmanagement’ beschikt u over kennis en vaardigheden die u als eventmanager nodig heeft om uw beroep uit te oefenen.
Examen
Het examen bestaat uit een eindopdracht: een werkstuk, presentatie of rapport. Als de beoordeling daarvan voldoende is, heb je de cursus afgerond.
PROFESSIONAL WEDDINGPLANNER CURSUS

Heb je ervaring met het organiseren van huwelijken en wil je dit beroepsmatig gaan doen? Ga je systematisch te werk en heb je oog voor detail? Wil je een eigen zaak runnen in een feestelijke, glamourrijke omgeving? Dan is de cursus Professioneel Weddingplanner precies voor jou! De cursus Professioneel Weddingplanner bevat alles wat je nodig hebt om een zelfstandige onderneming op te zetten als professioneel weddingplanner.

In samenwerking met Eva's Wedding & Event Planners Academy biedt Eva's Service Bureau op kort termijn de cursus Professioneel Weddingplanner aan.

Cursus-inhoud
De cursus verbindt theorie en praktijk. Naast de leerstof maken een stage-bruiloft en vier themabijeenkomsten onderdeel uit van de cursus. Daarnaast maak je praktijkgerichte opdrachten die betrekking hebben op de huwelijksbranche. De volgende modules komen aan bod:
  1. De rol van de weddingplanner.
  2. Huwelijksvormen.
  3. Soorten bruiloften o.a. multiculturele bruiloften, themabruiloften, trouwen in het buitenland etc.
  4. Wet- en regelgeving.
  5. Bruiloftsetiquette.
  6. Planning en organisatie.
  7. Tools: bruidslocaties, eten en drinken, styling en decoratie, drukwerk, muziek, vervoer, bruidskleding en uiterlijke verzorging.
  8. Acquisitie: de klant, durf te ondernemen, communicatie en onderhandelen.
  9. Een eigen onderneming: het ondernemingsplan, organisatie, marketing, communicatie en het financiële plan.
Lesmateriaal
Het lesmateriaal is bij de studie inbegrepen.
Studierooster
De cursus Professional Weddingplanner gaat in maart 2019 van start. De cursus duurt zes (6) maanden en bestaat uit:
 21 studiedagen van elk 3 uur (max. 4 studiedagen per maand, totaal 63 uren).
Vooropleiding
Om de opleiding te volgen heb je geen vooropleiding nodig. Wel wordt er van je verwacht dat je creatief en stressbestendig bent, gevoel voor stijl, oog hebt voor details, organisatorisch sterk bent en beschikt over een servicegerichte en proactieve houding.
De aanpak
Je krijgt toegang tot een professionele digitale leeromgeving. Hier vind je alle informatie over de cursus en examen en kun je gemakkelijk communiceren met je medestudenten en docent.
Einddoel
Na afloop van de cursus ‘Professional Weddingplanner’ beschikt u over kennis en vaardigheden die voor een professional weddingplanner van belang zijn. U zult in staat zijn om bruiloften succesvol te organiseren en te managen. Voorts kunt u als ondernemer van start.
Certificaat
Om in aanmerking te komen voor het certificaat, wordt u geacht actief deel te nemen aan alle studiedagen, praktijkopdrachten en de tentamens met een voldoende (minimaal 5,5) af te sluiten.

Heb je nog vragen ? BEL OF MAIL!

MELD AAN